SAZPS.sk

Pages

Categories

Search

Slovenská asociácia zrakovo postihnutých športovcov
Slovak Association of Visually Impaired Athletes

správy

NEPREHLIADNITE

FOTOGALÉRIA

SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk
SAZPS.sk

VIDEOGALÉRIA

NOVINKY

Vianočný pozdrav - PF 2021

22. december 2020

Vážení športovci, funkcionári, členovia SAZPŠ, milí priatelia!

Rok 2020 nebol vôbec tým rokom, na aké sme boli v minulosti zvyknutí. Predošlé roky nám po športovej stránke priali. Všetko sme brali s takou samozrejmosťou, že sa nám nemôže už nič zvláštne prihodiť. Ale stalo sa niečo neočakávané. Udialo sa niečo, čo nás v našom živote pribrzdilo. A výrazne nás obmedzilo aj v športe.

Tohtoročné Vianoce budú v mnohých rodinách a domácnostiach vyzerať tak, ako vyzeral takmer celý rok 2020, poznačený pandémiou. Od marca, keď boli vyhlásené prvé prísne opatrenia štátu na zastavenie šírenia koronavírusu, sme aj my zvolili namiesto spoločného stretávania sa minimalizáciu kontaktov. Rozhodli sme sa pre zodpovednosť a nevystavovali sme sa riziku nákazy. Predsedníctvo SAZPŠ zrušilo nielen marcové valné zhromaždenie, ale následne aj národné šampionáty v jednotlivých športoch a celoslovenský turistický zraz. Práve zdravie a bezpečnosť všetkých členov asociácie boli pre nás prioritou. Aj z tohto dôvodu zostanú mnohí naši členovia počas nastávajúcich Vianoc sami. Alebo len v malej povolenej bubline a v úzkom rodinnom kruhu. Využívam preto možnosť prihovoriť sa k Vám prostredníctvom RegiSPORTu a napísať pár povzbudivých slov.

V prvom rade mi dovoľte poďakovať sa Vám, že ste úspešne zvládli registráciu v databáze SAZPŠ. Odmenou Vám bol benefit v podobe príspevku na športovú obuv. Verím, že každému jednému poslúži pri športovaní. Nádejám sa, že po uplynutí druhej vlny pandémie ju využijete k plnej spokojnosti na našich ďalších akciách a podujatiach.

Atmosféra Vianoc nás vždy pobáda k väčšej zmysluplnosti života. K prejavom radosti, solidárnosti a vzájomnej pomoci. K darom pokoja, lásky a porozumenia. Teda k hodnotám nielen hmatateľným, pozemským a materiálnym, ale hlavne k hodnotám neviditeľným, duchovným a nezmerateľným. 

Z úprimnosti srdca Vám prajem milostiplné a požehnané vianočné sviatky, rodinnú pohodu, zdravie a dobrý štart do nového roka 2021.      

 

                                                 Mgr. Peter Ďuroška, predseda SAZPŠ


KALENDÁR

FACEBOOK

PARTNERI

 
image
image
image
image
image